marți, 17 februarie 2009

aberatii

Astazi am asistat, pentru cateva minute la o discutie despre relatii si dragoste. (discutie destul de serioasa, daca ma gandesc ca era purtata de 2 persoane mai "anormale" =)) ).Subiectul principal a fost inselatuuuuu`..motivele pentru care inselam, bla bla.

O persoana insala numai atunci cand simte ca ii lipseste ceva relatiei cu partenerul.Clar. Vatianta ca poate "ai asta in sange" pica.

O faci pentru ca mai vrei sa fie ca la inceput, vrei nebunia de odinioara, vrei sa mai simti fiorul iubirii, sa nu fie tot numa monotonie.



Sorin zicea la un moment dat ca ar prefera o fata careia sa ii zica "m'am culcat cu una, dar a fost doar nevoie de sex, pe tine te iubesc si la tine ma intorc"..lucrurile nu stau asha..fetele au orgoliu si cu asta cred ca spun totul.. versiunea era in cazul in care fata nu doreste relatii intime.

varianta in care fata trebe sa stie cum sa'l tzina langa ea pe baiat e de mult fumata.Adica frate, cat dreq sa tzina daca tie iti fug ochii? [plm, ochii vad, inima cere..deh]



De asemenea nu mi se pare normal sa ramai langa o persoana din obligatie, din mila etc, pentru ca vei ajunge peste ani sa realizezi ca ai langa tine un necunoscut si ti'ai investit fericirea intr'o afacere care era de la inceput sortita esecului.Dar ce sa te faci, ca uneori ranesti daca spui tot ce simti si poti distruge o persoana numai din vorbe.Te sacrifici : [si aici intervine iar inselatu :)) ]



Siii persoana pe care o iubesti NU trebuie sa te faca sa suferi..ever!! stiu ca dragoste fara suferinta si chin nu exista, dar sa ne chinuim doar putin, nu sa devina o obisnuinta.. Sa fii fericit cateva clipe ca sa suferi apoi inzecit insutit inmiit.Nu se merita.Pacat ca uneori realizam asta prea tarziu (dar si atunci e bn).



[Bn, sa tzinem totushi cont d faptu ca `stem tineri si cu puofta d viatza, deci plm..hai sa luam tot ce prindem! =))) poa ii gasim pe cei sortiti.daca nu..merita macar sa incercam sa'i cautam :D ]

Cam atatica, me brb pan la urmatoarea discutie :D :*

Un comentariu:

dooda spunea...

oooof, nu mi te stiam de asa filozoafa. dar ai dreptate. :*:*:*