vineri, 9 martie 2012

brodeala.

Doamne, Dumnezeul meu, eu stiu ca Te`am stresat zilele astea cu dorinta mea nebuna de a primi atentie de la acel copil balai, dar chiar asa? Adica, ma asteptam si eu la o intalnire de oameni normali, un suc, o cafea, o maslina, un jambon, d`astea..mai ales ca e balanta si e genul romantic, cu dansuri si restaurante si vals si in mintea mea deja se concretizau diferite scenarii de cucerit si de imbrobodit. Imi imaginam chiar si scena sarutului..oare va fi la masa, eu sa doresc sa fumez o tigara, iar el dorind sa ma proteje de acest viciu nociv, sa`mi sarute buzitele pline de dorinta..sau in masina, la finalul intalnirii, dupa doua pupicuri prietenesti si un "la revedere" spus pe jumatate, sa se intoarca si sa ma sarute asa patimas :)) sau alte scene din astea ce mi`au consumat psihicul de ceva zile incoace.
Nu s`a intamplat insa nimic din ce mi`am imaginat eu. Am promis ca o sa elimin gandurile pesimiste si energiile negative din capsorul asta mic, dar cam incepusem sa ma resemnez.Saptamana asta am avut ocazia sa`l vad in fiecare zi, dar nu mai mult de "buna" si "pa-pa" sau "te rog, ajuta`ma la exercitiul asta" n`am primit.Si Ti`am zis sa treci la pasul 2.SI`AI FACUT`O!"
Nu trebuia totusi sa iasa paty atat de sifonata din toata experienta asta.Adica puteai sa gasesti si Tu o cale de mijloc, desi daca ma gandesc mai bine, poate ca altfel nu as fi avut curaj sa`i zic ceva.
Asa ca Doamne Doamne, cum ma iubeste pe mine cu adevarat si neconditionat, a facut in asa fel incat sa aiba paty un accident la sala..dar d`ala nasol, de a trebuit sa o ducem de urgenta la spital, ca paralizase pe toata partea deapta, urat. Si asa am stat cu ea sa`si faca toate analizele, ekg, radiografii, ecografii, perfuzii calmante si tot ce`a mai patimit saracuta acolo. Am asteptat cumintei si imbratisati si ingrijorati si am discutat si apoape de final a urmat si mult asteptatul sarut.Aduorabil! Nu am avut nici cel mai mic gand ca sarutul mult asteptat si visat si dorit si imaginat o sa fie pe culoarele spitalului municipal :)) dar a fost mai mult decat perfect si Iti multumesc ca mi`ai indeplinit dorinta, chiar si in acel cadru special.pana la urma, nici eu nu`s chiar asa banala, nu? :))

Niciun comentariu: